승인 및 인가

훌륭한 성과

50년 이상, PSB아카데미는 학생들이 성공 할 수 있도록 다양한 기회를 제공하도록 힘써왔습니다. 학업에서의 성과 이외에, 학생들을 필수적인 스킬을 습득할 수 있도록 하여 인생의 도전을 맞이할 준비가 되고 본인이 정한 진로에 있어서 계속해서 나아 갈 수 있도록 함과 동시에 좀 더 채용하고픈 인재가 되도록 돕습니다.

본 교에서 제공하는 학위 및 디플로마와 같은 수료증은 세계에서 손꼽히는 일부 대학으로부터 널리 인정받고 있습니다. 이는 본 교의 학생들이 다른 학생들보다 앞서 나갈 수 있도록 자격을 부여하며 본 교의 유명한 호주 또는 영국 대학 파트너 대학에 직행할 수 있는 기회를 제공합니다.

우리는 이 곳에서 멈추지 않습니다. 함께하는 학생들을 위한 세계적인 수준의 교육기회를 꾸준히 제공하기 위해 끊임없이 한계를 극복해나가고 있습니다.

본 교의 주요 성과는 다음을 포함합니다:

EDUTRUST CERTIFICATION

Under the Private Education Act, the Committee for Private Education (CPE) was set up to regulate the private education industry in Singapore. All Private Education Institutions (PEIs) in Singapore have to be registered with the CPE.

In October 2016, the Council for Private Education was renamed as the Committee for Private Education and is appointed by the SkillsFuture Singapore Board (SSG) to carry out its functions and powers relating to private education under the Private Education Act.

The Private Education Act was gazetted in October 2009 to provide the Committee for Private Education (CPE) with the legislative powers to regulate the private education sector more effectively and improve its quality. CPE has implemented a mandatory registration scheme to ensure the standards that private education providers will need to adhere to. A quality assurance framework, known as EduTrust certification, was also introduced to provide a quality differentiation mechanism for those intending to recruit international students. (For details, please refer to www.cpe.gov.sg)

PSB Academy is amongst the first few Private Education Institutions to be awarded the new EduTrust Certification on 20th May 2010 and had successfully renewed for another 4-year term till 13th May 2018.

Under the EduTrust Certification Scheme, private education providers must adopt a Fee Protection Scheme with the CPE-appointed service providers and provide medical insurance coverage for hospitalisation and related medical treatment throughout the entire course duration.

FAIR EMPLOYMENT BADGE

The TAFEP Fair Employment Badge was awarded to PSB Academy by the Tripartite Alliance for Fair Employment Practices (TAFEP). This badge certifies that PSB Academy is committed to giving employees equal opportunities for employment, rewarding according to merit, treating them fairly and with respect, and helping them to optimise their abilities and talent.